· 

Vakantievertier

Op vakantie....

 

- We betalen 80 cent voor het toilet om er

vervolgens achter te komen dat het niet schoon is, er geen wc-bril is en ook geen papier….

 

- Joepie, een toilet met bril. Er is slechts een klein nadeeltje, hier mag het toiletpapier niet doorgespoeld worden. De open vuilnisemmer naast mij laat zien waarom mijn voorgangers het toilet bezochten.

 

- Bij het zwembad is het toilet nat. Ik weet niet waarvan. Op blote voeten, want ik ben vergeten mijn slippers aan te trekken sta ik in de nattigheid. Een oplossing is snel gevonden. Lekker het zwembad in na het toiletbezoek. Heerlijk fris….

 

 

 

 

- Ik, ongeduldig Nederlander, duw de deur open van het toilet. Bezet. Oeps, sorry. Ik wacht. Eenmaal aan de beurt is het gelukkig wel een w.c. met bril. Alleen heeft dit toilet geen slot, als echte preutse Nederlander kan ik daardoor niet echt op mijn gemak mijn plasje lozen.

 

Volgens mijn jonge dochter is de ongeschreven regel duidelijk. Is de deur dicht dan is het toilet bezet, zo niet dan kun je er gebruik van maken…..

 

- Eindelijk een toilet wat net gedweild is, met bril, toiletpapier en de deur kan bovendien ook nog op slot. Er is slechts een minpuntje mijn voorgangster heeft haar bevuilde maandverband boven op de vuilnisemmer gelegd en haar bloeddruppels versieren de bril. Volgende deur maar proberen….

 

- En dan kom ik van een schoon toilet, met bril, toiletpapier en een dichte afvalemmer.

 

Fijn!

 

Ik ben weer thuis!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dorien Swartjes (maandag, 15 oktober 2018 08:32)

    Weer een mooi stukje�

  • #2

    Hanneke (maandag, 15 oktober 2018 13:22)

    Leuk!