· 

Vriend

Mijn vriend! Wat een geluk dat jij bestaat. Jij die er bent als ik je nodig heb. Uren breng ik met je door. Op jou kan ik rekenen. Als er andere vrienden zijn die mijn aandacht en tijd vragen reageer je niet geïrriteerd of verongelijkt. Je laat me in mijn waarden en weet dat ik je weer aandacht zal geven als de tijd daar is. Nog nooit heb ik gemerkt dat je genoeg van me hebt. Echte vriendschap.

Lief vriendje. Helaas is ons geluk gebonden aan een aantal beperkingen. Nooit benader jij mij, ik kom naar jou toe. Je bent en blijft een ongebonden type. Jouw technische inzicht gaat boven mijn verbeeldingskracht. Soms heb je totaal geen energie. Je bent pas kort in mijn leven, maar een leven zonder jou is niet meer voor te stellen.

 
Verstuurd vanaf mijn vriend, de IPad.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0